ακολουθήστε μας:
Search Button


Εγγραφή στον Κατάλογο Ενημέρωσης Δημοτών

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΣΩ ΓΡΑΠΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ (SMS) ΄Η/ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜHΝYΜΑΤΩΝ (E-MAIL)

Ο Δήμος Λακατάμιας στα πλαίσια της προσπάθειάς του για αναβάθμιση της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα άμεσης ενημέρωσης μέσω ηλεκτρονικών ή/ και γραπτών μηνυμάτων.

Παρακαλείστε, εάν επιθυμείτε να λαμβάνεται γραπτά ή/ και ηλεκτρονικά μηνύματα, να συμπληρώσετε τα στοιχεία που ζητούνται πιο κάτω.

Το κινητό τηλέφωνο ή/ και η ηλεκτρονική διεύθυνση που θα καταχωρήσετε, θα αξιοποιηθούν για την ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως οι πολιτιστικές/ κοινωνικές εκδηλώσεις, οι διάφορες δραστηριότητες που οργανώνονται κατά καιρούς από το Δήμο, οι ανακοινώσεις, κ.λ.π.

Ο Δήμος δεσμεύεται ότι τα προσωπικά σας στοιχεία θα παραμένουν εμπιστευτικά και θα τηρούνται αποκλειστικά για δική του χρήση.

Παρακαλούμε συμπληρώστε πιο κάτω τα στοιχεία σας ώστε να καταχωρηθούν στο σύστημα άμεσης ενημέρωσης Δημοτών. Με την καταχώρηση των πιο κάτω στοιχείων σας, αυτόματα επιτρέπετε την τήρηση και διαφύλαξη τους από το Δήμο και αποδέχεστε όπως ο Δήμος Λακατάμιας τα χρησιμοποιήσει για τους σκοπούς που αναφέρονται πιο πάνω.

 
Διεύθυνση
1ης Απριλίου 11
2310 Λακατάμια
Τ.Θ. 12012, 2340 Λακατάμια

Tηλ:
22364000
Fax:22380688
email: municipality@lakatamia.org.cy

  
Ωράρια Λειτουργίας

Εκτός ωρών εργασίας:
Ομάδα Άμεσης Εξυπ. Δημοτών (ΟΑΕΔ):
99174644

Απώλειες Νερού:
99651383
Website Design and Development by eBOS Technologies WiseBOS CMS