ακολουθήστε μας:
Search Button

Ευρωπαική Ένωση> Ενημερωμένοι Ευρωπαίοι Πολίτες

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Βρείτε τις πληροφορίες που ζητάτε.......

Για άμεση και απευθείας πληροφόρηση σε θέματα σχετικά με την Ε.Ε. συνδεθείτε μέσω της ιστοσελίδας μας με τον "Οδηγό Πληροφοριών", στον οποίο παρέχονται διαδικτυακές διευθύνσεις, στην Κύπρο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τις οποίες μπορείτε να επισκεφθείτε εάν επιθυμείτε να είσαστε Ενημερωμένοι Ευρωπαίοι Πολίτες.

Στον Οδηγό Πληροφοριών περιλαμβάνονται επίσης ηλεκτρονικές διευθύνσεις, τηλεφωνικοί αριθμοί και ονόματα Λειτουργών της Δημόσιας Υπηρεσίας όπου μπορείτε να αποταθείτε για τυχόν διευκρινήσεις και έντυπο υλικό.

____________________________________________________________________________________________________

 

Το συμβούλιο της Ευρώπης ανέπτυξε στο πλαίσιο του σχεδίου γλωσσικής ενσωμάτωσης των μεταναστών (LIAM), μια ενδιαφέρουσα εργαλειοθήκη για να υποστηρίξει τα κράτη μέλη στις προσπάθειες τους να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που θέτουν οι πρωτοφανείς μεταναστευτικές ροές. 

Η εργαλειοθήκη αυτή είναι σχεδιασμένη για να βοηθήσει οργανισμούς που παρέχουν γλωσσική υποστήριξη στους πρόσφυγες και τους αιτούντες ασύλου και ειδικότερα στους εθελοντές που εργάζονται για αυτούς, προσφέροντας πρακτικούς τρόπους σε 3 βασικά τμήματα :

1.  Σημαντικές πληροφορίες για την πολιτισμική και γλωσσική συνείδηση και την εκμάθηση γλωσσών

2.  Καθοδήγηση σχετικά με την εκμάθηση των γλωσσικών αναγκών των προσφύγων και την υποστήριξη του σχεδιασμού της γλώσσας

3.  Εκπαιδευτικές δραστηριότητες που ξεκινούν από το σπάσιμο του «πάγου». Το λεξιλόγιο εκμάθησης και τη σκέψη για την γλώσσα και τη μάθηση, σε μια σειρά σεναρίων που επικεντρώνονται στην επικοινωνία πραγματικού βίου και προτάσεις για αλληλεπίδραση με την τοπική κοινότητα.

Προς το παρόν η εργαλειοθήκη είναι διαθέσιμη σε 7 γλώσσες. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε.

 

Διεύθυνση
1ης Απριλίου 11
2310 Λακατάμια
Τ.Θ. 12012, 2340 Λακατάμια

Tηλ:
22364000
Fax:22380688
email: municipality@lakatamia.org.cy

Ωράρια Λειτουργίας
  
Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημοτών 
Εντός ωρών εργασίας:
22364100

Εκτός ωρών εργασίας:

Ομάδα Άμεσης Εξυπ. Δημοτών (ΟΑΕΔ):
99174644

Απώλειες Νερού:
99651383
Website Design and Development by eBOS Technologies WiseBOS CMS