ακολουθήστε μας:
Search Button


Όλα τα Νέα μας

Subject:Έναρξη έκδοσης Πράσινης Κάρτας, για είσοδο στο Πράσινο Σημείο του Δήμου

Ξεκίνησε στις 11 Δεκεμβρίου 2018 η έκδοση των Πράσινων Καρτών για τους Δημότες Λακατάμιας.  Οι κάρτες αυτές θα παρέχονται δωρεάν σε όσους Δημότες επιθυμούν  να μεταφέρουν τα κλαδέματα τους (καθαρά κλαδέματα), στο πράσινο σημείο του Δήμου, όπου θα αλέθονται και θα τα μεταφέρονται σε αδειοδοτημένες μονάδες διαχείρισης. Για την έκδοση της κάρτας οι Δημότες θα πρέπει να προσκομίζουν το Δελτίο Ταυτότητάς τους και ένα λογαριασμό που να αναφέρει τη διεύθυνσή τους

Οι χρεώσεις για την απόρριψη των κλαδευμάτων θα είναι, €5 ανά μονοκάμπινο /διπλοκάμπινο, €10 ανά ημιφορτηγό/ σκιπ κανονικό, €15 ανά σκιπ μεγάλο, €20 ανά φορτηγό μονοκόρωνο, €25 ανά φορτηγό όκταπους, €30 ανά χουκ και €35 ανά καρότσα. Οι κορμοί φοινικιών θα χρεώνονται €4 το μέτρο.  Οι πιο πάνω τιμές δεν ισχύουν για επαγγελματίες κηπουρούς.

Το πρόγραμμα του Δήμου με την προπληρωμένη βιοδιασπώμενη χάρτινη σακούλα γνωστό στους Δημότες ως "ΠοΠ", θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες του με την                κατ' οίκον περισυλλογή κάθε δεκαπέντε μέρες.

Στο χώρο μπορούν επίσης να μεταφέρονται ογκώδη αντικείμενα, όπως για παράδειγμα έπιπλα, στρώματα κ.τ.λ. προς 10 ευρώ ανά μονοκάμπινο. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες παραλαβές ρευμάτων απορριμμάτων (π.χ. ηλεκτρικές συσκευές).

Πρώτη παρέλαβε την κάρτα της η Δήμαρχος Λακατάμιας, Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα, η οποία εξέφρασε την ικανοποίηση της για την αναβάθμιση του πράσινου σημείου, τονίζοντας ότι με αυτή τη διευθέτηση, δίδετε στους Δημότες ακόμα ένας τρόπος (εκτός από το πρόγραμμα ΠοΠ) διαχείρισης των κλαδευμάτων τους, ή/και άλλων αντικειμένων που επιθυμούν να απορρίψουν.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ

13 Δεκεμβρίου 2018

 
Διεύθυνση
1ης Απριλίου 11
2310 Λακατάμια
Τ.Θ. 12012, 2340 Λακατάμια

Tηλ:
22364000
Fax:22380688
email: municipality@lakatamia.org.cy

  
Ωράρια Λειτουργίας

Εκτός ωρών εργασίας:
Ομάδα Άμεσης Εξυπ. Δημοτών (ΟΑΕΔ):
99174644

Απώλειες Νερού:
99651383
Website Design and Development by eBOS Technologies WiseBOS CMS